Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Vote for US!
Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт RealTop.net
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Вашите форуми!
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeЧет Окт 11, 2012 9:46 am by Arryn

» Другарче за РП (настояще)
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПет Сеп 14, 2012 9:45 pm by Victoria Jackson

» Входа
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПет Сеп 14, 2012 9:21 pm by Calypso de Vaux

» Търся си BFF
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПет Сеп 14, 2012 9:15 pm by Victoria Jackson

» ВИП сепаретата на втория етаж
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПет Сеп 14, 2012 9:01 pm by Calypso de Vaux

» Машинките на последния етаж
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 11, 2012 3:39 pm by Alex Edgington

» Club "Elite"
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 11:03 pm by Melissa Withmore

» Chon's messy closet
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 5:34 pm by Chon.

» Roxy's closet
Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeПон Сеп 10, 2012 3:40 pm by Roxy Ray Parker

Top posters
Майкъл
Хълмът с панорамната гледка I_voting_barХълмът с панорамната гледка I_voting_barХълмът с панорамната гледка I_voting_bar 
Lyla Garrity ~
Хълмът с панорамната гледка I_voting_barХълмът с панорамната гледка I_voting_barХълмът с панорамната гледка I_voting_bar 
Melissa Withmore
Jonny Daniels
Charlie Rhodes
Paris Hilton
Nikolas Earthwalker
Alexandra Belikov.
Bliss Bonett
Danny Sullivan
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 70, на Съб Окт 19, 2024 5:07 am

Хълмът с панорамната гледка

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Lyla Garrity ~
Admin
Admin
Lyla Garrity ~

Брой мнения : 228
Местожителство : Las Vegas, Nevada, USA

Хълмът с панорамната гледка Empty
ПисанеЗаглавие: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 1:37 pm

Хълмът с панорамната гледка Four-Seasons-Las-Vegas_Las-Vegas-view_4918
Върнете се в началото Go down
https://lasvegas-rpg.bulgarianforum.net/forum
Melissa Withmore
Admin
Admin
Melissa Withmore

Брой мнения : 184
Местожителство : Vegas baby

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 2:26 pm

Страхотно. Нещата се развиваха повече от перфектно. Скоро излязохме от клуба и аз отидох до моята лимузина. Заръчах на шофьора да закара Ния до тях. Тя ми се намуси отново, но нищо не каза. Прегърнах я за последно и отидох до блондина с омайващ поглед отново.
Влязох в колата с негова помощ и скоро вече пътувахме по улиците.
- Заведи ме където искаш. - казах с усмивка и погледнах към него.
- Определено имаш вкус за колите. И аз имам едно такова в колекцията си. - казах тихо, прокарвайки дланта си по седалката.
- Е, с какво ще ме изненадаш сега? - попитах докато пръстите ми се плъзнаха по радиото и го погледнах за секунда - Може ли? - попитах и включих машинката.
Michael Vargas
Las Vegas Elite
Las Vegas Elite
Michael Vargas

Брой мнения : 47
Местожителство : Las Vegas, Nevada

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 2:55 pm

Всичко беше идеално, след като тя бе с мен и патувахме по нощните улици, реших да я заведа на място кадето се успокоявах от тишината й се наслаждавах на омаиващата гледка на целия град.
-Мерси - засмяно отговорих с усмивка на лице, докато леко погледнах зеленооките й очи.
Щом вече престигнахме паркирах колата, загасих двигателят и угасих светлините, погледнах я с лека усмивка.
– Е какво ще кажеш ? - казах и го с надеждата да разбера дали изненадата и е харесала, се пак не бях водил никои тук досега , защото никои не беше като нея тя беше нещо повече, което ме превличаше по странен начин.
Melissa Withmore
Admin
Admin
Melissa Withmore

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 3:17 pm

Из купето се разнесе тиха музика, която само допринасяше за атмосферата. Не пътувахме в мълчание. Личеше му, че беше интелигентен човек и разговорите с него бяха повече от приятни.
Не, че пътувахме особено дълго. Знаех мястото, на което ме заведе, но никога не бях идвала тук. Затова и бях толкова зашеметена от гледката, която се разкри пред нас, когато той спря колата.
- Прекрасно е! - заявих с възхищение и прехапах долната си устна, макар да беше извита в лека усмивка.
Отворих вратата и смело излязох от аудито, тръгвайки към предната му страна. Погледнах го през предния прозорец и му направих знак с пръстче да излезе и да дойде при мен, засмивайки се.
Облегнах се леко на предния капак и скръстих ръце пред гърдите си, заглеждайки се в зашеметителната гледка.
Michael Vargas
Las Vegas Elite
Las Vegas Elite
Michael Vargas

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 3:44 pm

Учудващо се зарадвах, че тя хареса мястото на което я бях завел.
Червенокоската излезе от колата, погледна ме й направи знак с пръстчето си и аз да изляза , как бих могал да откажа на това сладко личице, излязох й седнах до нея на предният капака. Тъкмо беше започнало сълцето да изгрчва и това правеше гледката още по - красива. Затова сложих едната си рака на талията ѝ и се усмихнах широко, радвайки се че й хареса изненадата която й предоставих.
Обарнах се кам нея и, й споделих
- Очите ти са по - красиви от изгрева - с чаровна усмивка на лице , продължих да я гледам, но все още незнаех името на прекрасното момиче до мен, затова леко попитах.
- Мисля че ще бъде честно вече да разберем имената си - казах намигвайки ѝ
- Аз съм Майкъл - допълних подавайки ръка за да се здрависаме.
Melissa Withmore
Admin
Admin
Melissa Withmore

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 4:28 pm

Дори не бях забелязала колко бързо се е изнизала нощта, докато не видяхме слънцето да се поддава зад скалите от другия край на града.
Усетих ръката му по талията си и се преместих по- близо до него, облягайки се на рамото му.
Поредния му комплимент ме накара да се изчервя.
- А твоите изглеждат страхотно на слънчева светлина.- казах, без дори да се замислям. Сините му очи бяха просто поразителни.
Определено трябваше да се укротя, имах си достатъчно проблеми, не ми трябваше мъж.
Когато той поиска името ми ме свали на земята.
- Приятно ми е Майк...- казах тихо, обмисляйки пак вариантите...Е, може би само първото име нямаше да навреди - Аз съм Мелиса. - представих се, усмихвайки се колебливо и притеснено.
Michael Vargas
Las Vegas Elite
Las Vegas Elite
Michael Vargas

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 4:47 pm

Това изчервяване ли беше? Да, да определено я бях накарал да се изчерви, боже колко добре ме караше да се чувствам този факт. Тя върна комплиментът, а аз се засмях леко
- Трябва да видиш как се отразяват от водна повърхност още по - невероятни са - казах намигвайки ѝ леко. Когато споменах имената усетих как тялото ѝ се напрегна, което беше малко странно. Може би тайните за които говореше по - рано бяха по - големи от колкото можех да си представя
- Приятно ми е да се запознаем Мелиса - казах като наблегнах леко на името ѝ.
- Ще бъде ли много нахално от моя страна да те поканя на закуска, все още не съм се отплатил за онова питие - допълних поглеждайки отново в зелените ѝ очи.
Melissa Withmore
Admin
Admin
Melissa Withmore

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitimeВто Сеп 04, 2012 5:19 pm

Той ми показа още една чаровна усмивка и след малко ми сервира покана за закуска.
Обмислих предложението за няколко секунди и накрая кимнах, сигурна в решението си.
Не смеех да му кажа името си, защото това значеше да се възвърна към държанието на лигава кучка. Полагах доста усилия да бъда мила с него и май успявах...Определено нямаше да се очарова от другата ми страна.
- Значи да тръгваме? - попитах, повдигайки вежда и се обърнах с гръб към него, облягайки се на гърдите му.
- Само още няколко секунди. - помолих, поглеждайки го през рамо с ангелска усмивка и отново върнах погледа си на красивия изгрев.
След малко вече се качихме в колата му и тръгнахме на поредното място- изненада
.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Хълмът с панорамната гледка   Хълмът с панорамната гледка Icon_minitime

Хълмът с панорамната гледка
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Улици-
Идете на: